Ondergoed setjes gemaakt

Samen met een paar gezellige en creatieve dames hebben we een aantal opdrachten aangenomen voor Stichting Jurk, om weer een aantal kinderen blij te maken met o.a. hoodies, broeken en ondergoed. Ik maakte twee setjes ondergoed voor jongens.
Deze opdracht paste mooi in de digitale patronen uitdaging, ik gebruikte namelijk een (gratis) online patroon,de Klimper Klein Sommer Top. Dit maal had ik maat 158 nodig, en zover gaat het patroon van Van Katoen dat ik eerder gebruikte niet. Ik weet niet of ik het patroon nu van Pinterest heb of van een van de vele Facebookgroepen met links naar gratis patronen.
De stoffen zijn deels uit eigen voorraad en deels uit een donatie (camouflage en piraten) van een heel lieve vrijwilliger die voor onze diverse CreaPower initiatieven stoffen heeft gekocht.
Het zijn twee setjes geworden met ieder hun eigen kleuren. Voor de boxer gebruikte ik weer het Jalie 2327 patroon dat ik ook al eerder gebruikte, zo makkelijk, alle maten beschikbaar!
De volgende drie digitale patronen heb ik ook op het vizier inmiddels: een bralette voor de Ladies of Lingerie All Lace uitdaging (M4M Mama Bridgette), een trui voor Jan (Ki Ba Doo Pahenric) en een vest voor mezelf (Halla Essie Cardigan). Nu nog tijd en gezondheid, maar jullie zien ze vanzelf voorbij komen hier met enig geduld!
patroon: boxer Jalie 2327
maat: 158
stof: tricot uit eigen voorraad en uit donatie
*
maat: 152-158
stof: tricot uit eigen voorraad en uit donatie
*
#digitalepatronenuitdaging 2 van 8


 

Reacties

  1. Wat een mooie setjes zeg! Daar gaan een paar kinderen weer heel gelukkig van worden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!