Blogverjaardag en nog een Foz Top (#week38)

In mijn vorige post gaf ik al aan dat de Foz Top al snel een favoriet patroon is geworden en dat de versie met lange mouw er ook aan komt. Nou....die moet nog even wachten, ik wilde van deze vrolijke pauwenstof nog een versie met korte mouwen maken.
Geïnspireerd door Tante Betsy jurkjes en de creaties die ik voorbij zie komen op De vrolijke naaigroep voor Crea-Betsy's op Facebook besloot ik ook eens voor een combi van stoffen te gaan waarvan een met een bonte print. Toen ik deze pauwen bij Megastoffen zag, wist ik dat ik die wilde gebruiken!
Deze stoffen zijn katoenen tricot, ik was benieuwd hoe dat met dit patroon zou gaan omdat het toch wat stugger is dan viscose tricot....het gaat goed! (kleuren komen niet zo goed uit op bovenstaande foto)
Gisteren was de lapjesmarkt in Amersfoort voor het eerst sinds een jaar weer, de Stoffenbeurs. Gezellig geshopt met een naaivriendin, koffie gedronken met gebak en lekker geluncht en ondertussen een paar keer over de markt. Ik ben goed geslaagd!
Als laatste nog even stilstaan bij het feit dat mijn blog vandaag 13 jaar bestaat....waar blijft de tijd? Af en toe blader ik nog wel eens terug of zoek ik op wanneer ik iets ook al weer gemaakt heb....handig zo'n blog haha!
maat: 22Full ->34-> 30 + 5cm
stof:  katoenen tricot  pauwen van Megastoffen.nl
stof: tricot aquablauw van Megastoffen.nl


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening. 


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stipstijlvirus

Jasje Poas van Itch to Stitch

Bralette Watson