Seamwork Tai

In mijn Grab & Go! collectie heb ik een Bretonse streepjes shirts staan. Die vind ik altijd al leuk. Daar past natuurlijk ook een boothals bij. Ik heb de Seamwork Tai op het oog voor deze streepjes stofjes, maar wilde het patroon eerst even proberen. Dus maar een ander stofje uit mijn voorraad getrokken dat niet echt in mijn collectie past om het patroon te testen.
Ik werd meteen al vrolijk toen met de schoudernaden bezig was en de combinatie met de stippelstof met het wit maakt het extra leuk. Meteen al besloten dat dit een wildcard voor mijn collectie zou worden, prima te dragen op een spijkerbroek of met een spijkerjack.
Ik maakte een maat 22, geen aanpassingen, ook geen grading naar 24 voor bij mijn buik. Gewoon zien hoe het patroon valt en of ik aanpassingen moet doen voor een volgende versie. Ik heb in ieder geval een FBA nodig en wellicht dat ik het bustepunt nog wat verlaag.
Het is een vrolijk draagbaar proefshirt in ieder geval, het smaakt naar meer!

patroon: Seamwork Tai*
maat: 22
stof: Stenzo Mini Dots katoenen tricot (Stoffenstraat)


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork patroon is mijn persoonlijke mening.
       

 #sew20challenge2023: 7/20 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Update Beatrix Blanket Scheepjes MAL