Heerlijk, wat een creapower!!

Wat heb ik gisteren genoten tijdens de CreaPower Marathon! Voor de 5e keer al weer organiseerden Sacha en ik tijdens NLDoet een creatieve marathon voor het goede doel. 12 uur lang creatief, dit jaar voor Hartendekens (knuffels en grannies), De Regenboogboom (droomdekentjes en knuffels) en de Clubvan4  (potloodtasjes).  Iedereen was zo lekker aan de slag, alles viel op zijn plaats!
We hadden een haaktafel ingericht voor de haaksters. Zij maakten knuffels en grannies. De naaisters namen de rest van het buurthuis in beslag met hun naaimachines en kniptafels.

We maakten met 60 vrijwilligers ruim 30 droomdekens, bijna 1200 grannies, 125 knuffels en 70 potloodtasjes! Wat een creapower!!

Tijdens de lunch vertelden vertegenwoordigers van zowel De Regenboogboom als Hartendekens over hun werkzaamheden, echt kippenvel. Er is zoveel verdriet in gezinnen, met de dekens en knuffels kunnen we toch een klein beetje troost en houvast bieden. Vrijwilligster Angelique vertelde waarom ze de Club van 4 heeft voorgedragen, zij doen goed werk voor minima in Den Haag.

Almere Buiten in Beeld kwam zelfs langs met camera en journaliste om een impressie te maken!
Vandaag was vooral nagenieten en bijkomen op de bank. Geniet nog even mee met ons en kijk in het online fotoalbum van de Marathon!

Dank aan alle vrijwilligers die hun crea-power hebben ingezet en deze dag tot zo'n succes hebben gemaakt, hartverwarmend!

Reacties