Shirtje voor de zomer

De turbo stond van het weekend aan. Ik wilde ook nog een kort shirtje maken voor op mijn rokje, maar toen ik dit shirt geknipt en geregen had, wist ik al dat ik die combi niet zou dragen....Ik ben niet tevreden met mijn figuur op het ogenblik en zou hier niet blij van worden. Ik had voor de zekerheid extra zoom aangeknipt en het shirtje al wat verlengd, dat kwam mooi uit, kon ik er toch een draagbaar shirtje van maken.
Ik had geen omvouw elastiek in huis en besloot als alternatief om grijze biesjes langs alle randen te stikken, ook aan de onderkant.
Het shirt valt erg ruim als je de maten uit de matentabel volgt. Het shirt oogt anders dan op de modellen in het blad qua wijdte. Ook vind ik de v-hals vrij diep. Ik kan de volgende keer gerust een maatje kleiner maken.
Top 25 Knipmode 03/2016
Ik hoopte uit mijn post over dit shirt uit 2013 te kunnen achterhalen waar ik de stof ook al weer vandaan had, maar dat hielp niet. Valt me wel op dat ik van het stofje dat er veel op lijkt ook een shirt met aangeknipte mouwen heb gemaakt destijds. Toen had ik nog erg moeite met boordjes aannaaien, daar draai ik nu mijn hand niet meer voor om!
Wat zal ik nu gaan maken....een jurk of een bh of een tas.....ik zou zo graag een paar maanden vrij zijn haha!

maat: 50, 6cm verlengd
stof: tricot, geen flauw idee waar gekocht

Reacties

 1. Leuk shirt is het geworden, denk dat ie op een spijkerbroek niet zal misstaan.
  Vind het wel een leuk stofje en de bies aan de hals staat erg leuk.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Turbo shirt is het geworden! Ik denk dat het een tas wordt deze week!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk shirt geworden, mooi stofje en het biesje in de andere kleur maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!