Dagje Lingerie naaien

Ik ben gisteren een dagje aangeschoven in het Lingerie weekend van de leerlingen van Modevakschool Henriette Strijbosch. I.v.m. mijn volle agenda  was het niet verstandig om van vrijdag tot en met zondag te gaan, maar ik kon het niet nalaten om helemaal niet te komen, gezellig samen lingerie maken is zo leuk! Ik ben al twee keer eerder (zie hier en hier) geweest.
Ik schoof zaterdagochtend om 08.45u aan en na bijgekletst te hebben ging ik aan de slag met mijn rode hemdje en daarna met nog een slip. 
Ik gooide vrijdagavond van alles in mijn tas, ook het blauwe kantje en de zwarte lycra waar ik eerder al een setje van maakte. Destijds maakte ik er maar 1 slip bij, tegenwoordig probeer ik overal toch toch twee slips bij te maken. Mooi klusje dus voor de zaterdag. 
Ik gebruikte weer mijn favoriete patroon, de Aphrodite van de Lingeie Academie. Dit is een pdf patroon dat je kunt downloaden na aankoop en past meteen mooi in de digitale patroon uitdaging van Mamarieke.
Ik ben nogsteeds verliefd op het mooie jeanskleurige blauwe kant dat ik ooit kreeg in 2009 tijdens een SWAP op het Lingerie forum. Het is nu wel bijna op....
Ik nam alleen maar spullen uit mijn voorraad mee om deze dag mee aan de gang te gaan. Ik nam ook allerlei rode materialen mee voor een bijdrage aan het maandthema 'Vandaag is rood' van de Facebookgroep Ladies of Lingerie & Design. Daarover meer in een volgend blog.

maat: 3XL (46/48) met kleine aanpassingen
materialen: lycra Kantje Boord en kant va de ZLM SWAP


 

Reacties

  1. Gezellig hoor zo aanschuiven voor een dag en ff lekker hobbyen.
    Mooi geworden en dat kantje is inderdaad schitterend en met zwart is het een mooie combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Keigezellig dat je toch een dagje mee kwam naaien! En de slip is geweldig. Die Aphropite is een blijvertje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken