Online workshop Multibox maken (#week23)

In de bijzondere tijden ontstaan er allerlei nieuwe, creatieve oplossingen om toch samen dingen te doen. Zo zag ik op Facebook een online workshop voorbij komen voor het maken van een Multibox via INGEnaaimachines uit Eindhoven. 
Via Zoom een avond samen achter de naaimachine en de docente in de winkel die alles op camera voordoet en ons zo op afstand door het hele patroon heen kon praten.Je kon eventueel ook je werk laten zien aan de juf voor de camera als je er even niet uit kwam.
Ik kreeg 'm 's avonds niet helemaal af, want ik bleek een aantal patroondelen in de voorbereiding verkeerd geknipt te hebben...Maar heb alles opgeschreven en ik vond het heerlijk dat ik steeds mee kon kijken hoe de juf alles voordeed en uitlegde. Handig als je visueel bent ingesteld!
De stofjes besteld ik INGEnaaimachines, die had ik in een filmpje voorbij zien komen, zo leuk! Voor de versteviging gebruikte ik Soft & Stable. Het is een grote, rechthoekige box geworden, waarin je makkelijk een schaar en allerhande naaigerei kan stoppen. Aan de zijkanten zitten ook nog zakjes om dingen in op te bergen. De rits heeft twee runners en we hebben tijdens de workshop ook de vork truc geleerd om ze op de rits aan de meter te zetten, zowaar het is me gelukt! 
patroon: Multibox via INGEnaaimachines
stof & rits: INEnaaimachines.nl
soft& stable: MaMarieke.nl

 

Reacties

 1. Ik vind je Multibox super geworden. Kan je lekker alle losse rommeltjes in opbergen. Superstofjes heb je genomen zeg!!

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik ben er ook zo blij mee! Meteen in gebruik genomen.

   Verwijderen
 2. Hij is idd erg leuk!! Ik vond de buitenkant sowieso al mooi. Lekkere frisse kleurtjes!! Handig als je telkens je spullen op moet ruimen, of mee moet nemen!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!