Sewcation (of wat te doen met je vakantiegeld)


Geen Griekenland dit jaar, maar Hintergarten. Tja, wat moet je dan met je vakantiegeld.....een nieuwe lockmachine kopen haha. Wat een feest, wat een mooie machine en wat kan je het verschil goed merken tijdens het naaien ten opzicht van een goedkope(re) machines. Mijn eerste locker kocht ik ergens in de jaren 90, een Toyota. Ik weet nog hoe blij ik er mee was en hoe ik alles met rood garen lockte om vooral maar het stiksel te laten zien!
Tijdens het naaiweekend in februari naaide ik een rolzoom op de Babylock van Diana en ik was meteen verkocht. De machine ging als een mes door de boter.....Toen was het zaadje gepland om misschien toch maar eens te kijken naar een nieuwe locker. Het is een Bernina L450 geworden en wat lockt 'ie fijn! Gisteren al lekker met wat lapjes aan de slag geweest om te testen en in het zonnetje de handleiding doorgelezen en online filmpjes gekeken. Ik ga echt een keertje op deze manier spaghettibandjes maken! Het handige van deze machine is dat je alles bij de hand hebt:
Mijn Toyota en een andere lockmachine die ik gekregen heb gaan naar Stichting van Hagar tot Ruth, hopelijk hebben zij er nog plezier aan! 

Reacties

  1. Oh wauw wat heerlijk zo'n nieuwe lockmachine!! Handig hoe alles opgeborgen zit, ben je nooit meer iets kwijt. En wat super lief dat je de twee oudjes aan Judith geeft! Zullen ze vast heel goed kunnen gebruiken daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige machine!! Geniet er van een die tip van de spaghetti bandjes is top, bedankt voor het delen.
    Fijne staycation

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!