Nittany top van Itch to Stitch

Vandaag is het nieuwe patroon van Itch to Stich uitgekomen. Designer Kennis Wong is on fire en levert keer op keer mooi patronen af! Ik ben fan van haar patronen en werkbeschrijvingen, maar dat was je vast al opgevallen als je mijn blog volgt.
Dit maal mocht ik de Nittany top testen, een top voor dunne, geweven, niet rekbare stoffen. Eye catcher van dit patroon zijn de plooien bij de halslijn en optioneel ook een 'keyhole'. Het voorpand is aan de bovenkant dubbel uitgevoerd. Je kunt er eventueel ook nog een ceintuur bij maken.
Ik maakte maat 22D voor de buste en ging naar 30 voor de heupen. Mijn volgende top ga ik wel een maatje kleiner maken, de top zit wel heel erg ruim en omdat ik geen ceintuur draag mag de volgende ook wel een tikje korter. Advies is om een stofje te nemen waar je de plooien in kan strijken, dat geeft het mooiste resultaat.
Op het blog van Itch to Stitch kan je ook de tops van de andere testers zien. Altijd leuk om te zien wat een patroon op verschillende lichaamstypen doet, van petite tot curvy.  De Nittany top komt vandaag uit en is de eerste week met 20% korting te koop. Ik heb 'm inmiddels al heerlijk gedragen, hier gaan er meer van volgen voor een lekkere zomer!

maat: 22D->30
stof: viscose van Karteris Barneveld


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening. 


 
Reacties

 1. Frisse kleur! Maar niet zo mijn ding. Ik ga eens even bij de andere kijken, misschien verander ik dan van mening!! Leuk die schoenen er bij!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het leuke van al die voorbeelden van testers, ieder heeft een eigen smaak qua kleur en ook een eigen 'bodytype'. Zo kan je zien wat het patroon doet in al zijn variaties!

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!