Cosy@Home (#week52)

Het thema voor november en december voor onze Facebook groep Ladies of Lingerie & Design is Cosy@Home. We wilden een positieve draai geven aan deze hele corona tijd.
Ik koos ervoor om een setje te maken van een bralette en en een slip. Mijn oma zei vroeger altijd "alle knellende delen uit 's avonds", daar moest ik meteen aan denken bij Cosy@Home.
Ik gebruikte weer de Brigit bralette van de Lingerie Academie en mijn favoriete slippatroon, de Aphrodite, ook van de Lingerie Academie. Stoffen komen uit eigen voorraad, die bordeauxrode heb ik echt al jaren liggen. Voor de voering gebruikte ik een stevige rode powernet (misschien wat te stevig, het lijkt nu meer een sportbh dan comfy bralette die een beetje steun geeft). Het brede elastiek zag ik bij Aliexpress voorbij komen, geeft het setje net weer een andere vibe.
Ik maakte dit maal de 4XL, bij de 3XL kom ik toch wat 'bedekking' tekort.  Ik ben nog steeds een beetje zoekende naar het ultieme bralette patroon Het bustepunt zit bij beuggelloze patronen vaak een paar centimer teveel naar buiten voor mij en bij de 3XL ontstond er een rare vorm door het zijpand. Ik haalde dit maal een klein beetje ruimte weg daar en het nu zit 'ie beter.
Met dit setje maak ik mijn 52e creatie voor de 52 Week Sewing Challenge 2020 💥, wauw! Ik heb 3 maal een week ingehaald en voor de rest elke week een naaiproject afgerond, ik ben er zo blij mee! Op naar de uitdaging van 2021, ik ga ervoor.

patroon: Bralette Brigit van Lingerie Academie
maat: 4XL met kleine aanpassing

patroon slip: Aphrodite van De Lingerie Academie
maat slip: 3XL (46/48) met kleine aanpassingen

stof: lycra uit eigen voorraad
elastiek met glitter: Aliexpress


 

Reacties

  1. Mooi setje en leuke combinatie en knap hoor dat je er 52 hebt gemaakt en dan ook nog verschillende.
    Ga me er niet aan wagen, heb me wel voor genomen om vaker te gaan bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken