CreaPower: Vergeet me nietjes van Bloemenvrouwtje

Via een vriendin werd ik gewezen op de mooie Vergeet-me-niet actie van Het Bloemenvrouwtje
foto van Het Bloemenvrouwtje
Het Bloemenvrouwtje hangt Vergeet-Me-Nietjes op, om je een glimlach te bezorgen. Ze hangen echt overal, in de stad, in het bos, het park, het strand, de hei en misschien ook wel gewoon in jouw straat.

Het Bloemenvrouwtje wil graag ouderen post bezorgen zodat zij, nu bezoek nog steeds wat lastig is, toch een beetje blijdschap mogen ontvangen. Een beetje opfleuren, zeg maar.

Het Bloemenvrouwtje vrolijkte haar vader op met bloemetjes over de post toen ze hem niet mocht bezoeken  in het verpleeghuis door de lockdown. Haar vader is inmiddels overleden, maar zij wil hem gedenken door een glimlach door te geven middels haar bloemetjes. De vinder van een bloemetje wordt via het briefje wat aan het bloemetje zit een kaartje te sturen aan een eenzaam iemand om een glimlach door te geven. Ook kan je contact met haar opnemen om een adres te krijgen van een eenzame oudere die wel een kaartje kan gebruiken als hart onder de riem.
Het Bloemenvrouwtje zoekt haaksters en ophangers in verschillende plaatsen. Doe je ook mee? Je kunt contact met haar opnemen voor het patroon via Facebook en haar website.
foto van Facebookgroep Bloemenvrouwtje
Ook zoekt ze adressen van eenzame ouderen in verpleeghuizen die een kaartje zouden willen ontvangen (geen individuele woonadressen ivm privacy), dus als je iemand kent of is er een instelling bij jou in de buurt die in aanmerking kan komen, geef het aan haar door!
Ik haakte tot nu toe 17 bloemetjes als kleine bijdrage die binnenkort in Amersfoort opgehangen zullen worden om wat fleurigheid te brengen. Doe je ook mee?


patroon: Vergeet me nietje van Het Bloemenvrouwtje
garen: Royal wol van Zeeman 


 

Reacties

  1. Wat een mooi initiatief Jos. En de kleurtjes die je hebt gebruikt zijn helemaal leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken