And the winner is.....

Dinghoes! 
bedacht door Jina  van het Forum Zelf Lingerie Maken
Gefeliciteerd!

Uit meer dan 20 leuke voorstellen (waarvoor hartelijk dank allemaal!) is de bijdrage van Jina de uiteindelijke winnaar geworden en zal dit patroon voortaan door het leven gaan als 'Dinghoes'.

Ik moet zeggen dat 'Etwie' van Marian van Lingerie Fröbels  en 'Majwan' van Isandor van het Forum Zelf Lingerie Maken ook lang een in de race waren voor de titel. Beide namen zijn geinspireerd op de schrijfwijze van mijn nickname op diverse fora, 'BaJmie': een combinatie van  'door mij' gemaakt (maar dan fonetisch geschreven) en mijn initialen voordat ik trouwde eerder dit jaar.

Jina, ik ontvang graag per mail je adres en je voorkeur voor kleuren en afmetingen voor jouw persoonlijke Dinghoes, gefeliciteerd en hartelijk dank voor deze leuke naam!

Graag zou ik de namen bedacht door Isandor en Marian voor mogelijke creaties in de toekomst willen gebruiken, dus ik zal voor hen ook een dinghoes maken. Wanneer jullie mij je adres mailen, zorg ik ervoor dat er mooie dinghoes naar jullie toekomt!

2011 loopt op z'n eind, de laatste uurtjes tikken weg.... Hartelijk dank voor al mijn volgers en lezers en ik hoop dat ik jullie volgend jaar ook weer mag vermaken met mijn creatieve hersenspinsels.

Een gezond, gezellig en creatief 2012 voor jullie allemaal!!


Reacties

 1. Ik wens jou en degenen die je dierbaar zijn ook alle goeds, geluk, gezondheid en heel veel creativiteit toe in 2012. Vind het heerlijke je hersenspinsels te lezen en vaak dingen te herkennen die je blogt.
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke naam!
  Jij ook een hele gezellige jaarwisseling, en een heel gelukkig gezond en creatief 2012!
  liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!!!de naam die je gekozen hebt...
  Ik vin d het ook erg leuk dat ik toch nog een beetje 'in de prijzen' gevallen ben, en natuurlijk mag je die naam in de toekomst gaan gebruiken voor een van je nieuwe creaties!!
  Ook van mij voor jou en je dierbaren een fijn en creatief 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!
  Erg leuke naam.
  Een heel gezond en creatief jaar toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus