Op verzoek, deel 6

Vandaag verder gegaan met de slip van de wedstrijdbikini van bling te voorzien. Daarvoor moest ik eerst een soort 'plateau' maken om de slip op te kunnen spannen voordat ik met de hotfixsteentjes aan de slag ging. Ik had er eerder al over nagedacht en een poosje geleden al een strijkovertrek gekocht (handig met het katoen en de hittebestendige laag eronder, lang leve Ikea voor bijna niks). Vandaag heeft mijn lief zich met het broodmes gestort op een groot stuk piepschuim en heb ik dat bekleed met het strijkovertrek. Daarna de steentjes op het patroon dat ik al getekend had gelegd en in de loop van de dag op de slip gezet.
Ik kan natuurlijk niet te veel laten zien, maar ik kan melden dat Hotbabe Sonja heel blij was tijdens de passessie vanavond! Nog een weekje en dan is het zover, dan gaat zij knallen op het podium van de Flexcup. Haar website is ook net in de lucht: www.operationhotbabe.nl, mocht je het leuk vinden haar verhaal te volgen.
Gister ook een proefexemplaartje gemaakt van een makeuptasje. Lang geleden had ik dit patroon al een keer getekend, maar nooit gemaakt. Dit soort projectjes zijn snel klaar en dat geeft je dan toch een lekker gevoel als je het zo rustig aan moet doen. Het wordt tijd om mijn www.kloske.nl site weer eens aan te gaan vullen met nieuw werk!  Geduld is een schone zaak.....

Reacties

  1. Zooo dat ziet er super uit...wat gaat dat mooi worden!!!
    En je make-up tasje is ook erg leuk, hier moet er eigenlijk ook nog zo een/iets gemaakt worden voor de buurvrouw, heeft ze een jaar geleden al gevraagd..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat ziet er erg mooi uit, en je make up tasje is erg leuk geworden. zo wil ik nog steeds een tas maken heb alles al in huis maar nu de rest nog.

    gr.Corina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus