Wie verzint er een leuke naam? (giveaway)

Ik ben weer eens in de patronen gedoken die ik digitaal en op papier verzameld heb, en toen kwam ik ook langs de wristlet (=polstasje) tutorial van Javajem. Een leuk en snel projectje en ideaal om van restjes stof te maken.
Ik kwam deze stof tegen gisteren (ben ooit begonnen aan het Peapod patroon van Ottobre met deze stoffen, nog zo'n UFO = unfinished object), leuk om een etui mee te maken. Ik heb zelf het patroon getekend/ de maten bepaald en ben aan het naaien gegaan. Op het laatst moest ik wel even spieken hoe ik alle lagen ook al weer op elkaar moest leggen om een fatoenlijk etui te krijgen, haha. Ik ga de naaivolgorde nog wel aanpassen, want nu zie je de onafgewerkte naden aan de binnenkant, kniesoor die er op let waarschijnlijk, maar dat kan mooier!
Ik ben nog op zoek naar een leuke naam voor dit patroon, want ik heb zo'n vermoeden dat ik hier wel meer van ga maken. Er wil me echter niets toepasselijks te binnen schieten. Weet jij een leuke naam voor dit patroon? Alle suggesties zijn welkom, laat ze graag achter in een reactie onder dit artikel (zorg ervoor dat ik je emailadres kan vinden in je profiel of in je reactie) of op de Kloske! Facebookpagina. 31 december zal ik de leukste eruit pikken en zal ik als tegenprestatie een leuke voor jou maken!

Reacties

 1. Etwie?...om door te op "Bajmie" :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoepje.
  Wat vind je van Majwan (mi one)

  groetjes Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat denk je van Clutch ? Grtjs hellen
  hellensenden at hotmail dot com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Jos, wat vindt je van handzaam of handy ?!

  Fijne jaarwisseling en succes met het uitkiezen van de naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit, misschien armbajmie?.

  Groetjes, Roelfina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi ... wat denk je van:
  "kleintje"

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken