Doen jullie mee?

Met heel veel plezier lees ik al een poos het blog van Eloleo. Zij heeft mij destijds besmet met het tassenmaakvirus, en door haar kringloopproject ben  ik met mijn website www.kloske.nl begonnen. Een nieuw verzoek om hulp van haar kan ik natuurlijk niet negeren en ik doe hier ook graag een oproep aan jullie om haar te helpen!
Eloleo maakt deel uit van de groep Van Katoen, een initiatief van een handvol Belgische Bloggers en naaiclubs die op 14 april 2012 een naaimarathon verzorgen voor Annick For Kenya. Naast de marathon hebben zij ook een Van Katoen webshop waar je ter ondersteuning van dit initiatief diverse patronen en stoffen kunt kopen. Een prachtig voorbeeld van CreaPower waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!
Op haar blog vraagt Eloleo nu om hulp: voor 14 april 2012 moet zij 750 tassen (!!) gemaakt hebben waarin de bezoekers van de marathon hun gekochte spulletjes voor het goede doel mee kunnen gaan nemen....Dus een beetje hulp kan zij wel gebruiken bij het maken van de Van Katoen Boodschappentas.

Op Van Katoen staat een uitgebreide handleiding en op Flickr een fotohandleiding. Opgeven kan via Eloleo's blog. Doe je mee? Je kunt twee tassen maken uit een lap stof van 66 x 140/150 cm die je nog hebt liggen. Kleine moeite, groot plezier!Naschrift: ik ben inmiddels het postinzamelpunt voor tasjes geworden die in Nederland gemaakt worden. Dat scheelt jullie verzendkosten naar het buitenland en ik heb een goed excuus voor een weekendje België om de Nederlandse bijdrage te overhandigen! Opgeven via het blog van Eloleo, dan zorgt zij ervoor dat je mijn adres krijgt.

Reacties

 1. Hallo Jos,

  Mooi doel!!

  …....... /)
  ……... ( , )
  ….….|░░░|
  ……..|░░░|☆ merry _(♥)_
  …..@|░░░|¸.¤“˜¨christmas.
  .¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨
  …¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨happy new year.
  …¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2012****.
  *♥*.

  Fijne Kerstdagen,
  Frohe Weihnachten,
  Glaedelig Jul,
  Merry Christmas,
  Joyeux Noel,
  God Jul,

  Liefs van Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jos, ik doe ook mee en zal tassen naar je opsturen. En ivm secret santa weet ik je adres al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ik heb er 6 gemaakt en wacht via eloleo op je adres.
  Goede aktie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Simone! Ik zie de tasjes wel verschijnen in mijn brievenbus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk dat jullie allemaal meedoen! ik heb al meer aanmeldingen via Eloleo doorgekregen, dus we gaan de goede kant op! Dankjulliewel alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jos

  Ik heb als goed voornemen voor dit jaar geplanned om in ieder geval 2 tassen te maken voor dit project !

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Update Beatrix Blanket Scheepjes MAL