Ontzettend verwend door Secret Santa!

Heel toevallig las ik gisteren de blog van Dreamstuff en vond het zo'n leuk idee dat ze stickertjes had gemaakt op haar pakketje. 'Goed idee voor volgend jaar, dacht ik, moet ik onthouden'....
Wat blijkt, dat pakje is vandaag bij mij bezorgd! Dreamstuff is mijn Secret Santa dit jaar en wat heeft ze me verwend met allemaal cadeautjes die met liefde en aandacht zijn uitgekozen! En er zat ook zo'n leuke kaart bij die ik al gezien had op haar blog.
Voor de inschrijving dit jaar moest je een soort moodboard maken, zodat je Secret Santa je een beetje kon leren kennen van te voren. Ik heb natuurlijk de links naar dit blog, naar www.creaBH.nl en naar mijn Pinterest boards gestuurd en steekwoorden als 'houd van zelf lingerie maken, kleding en tassen naaien' 'regenboog & kleurtjes', 'brood & cupcakes bakken', 'vrolijk'.  Nou, en of ze er rekening mee heeft gehouden!

In het pakket zaten cupcakebakjes en -servetten, applicaties met uiltjes, een mooi doe het zelf poppetje om in elkaar te zetten voor in de kerstboom, inspiratie voor naast de naaimachien (een mooi boekje met spreuken) en als klap op de vuurpijl een mooie, grote regenboogtas!

WAUW, WAUW, WAUW is het enige dat ik kan zeggen, dank Secret Santa Dreamstuff! En dank opper Secret Santa Tess voor het organiseren weer dit jaar! Ik doe weer mee volgend jaar :)

Ik ben benieuwd of mijn cadeautje inmiddels ook is aangekomen, het pakketje is vrijdag op de post gegaan....Naschrift: mijn Secret Santa heeft ook een berichtje geschreven over de cadeaus die ze voor mij gemaakt heeft, klik hier

Reacties

  1. Hallo lieve Jos, vanmiddag lag jouw envelop bij mij in de brievenbus. Ik was blij verrast met de inhoud van je envelop, de tasjes zijn heel erg in de smaak gevallen. Dochterlief liet ook haar oog erop vallen en riep enthousiast: "Die zijn gaaf zeg". De pubertoets hebben ze dus ook glansrijk doorstaan. Nu moet ik extra opletten dat ze niet in "andere handen" terechtkomen voordat ik ermee kan pronken.
    Nogmaals bedankt voor de aandacht en tijd die je besteed hebt om de tassen helemaal naar mijn smaak te maken. Groeten,
    Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jos graag gedaan, het was leuk om je secret santa te zijn! Je regenboogthema heeft mij enorm geinspireerd, dat ga ik zeker nog eens herhalen. Veel plezier met alles!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken