Dots of Freedom dot along

Vorig jaar deed ik mee aan de Dots of Hope Dot Along van Stipstijl: 5 weken achter elkaar ontvingen de deelnemers een stukje van het patroon om te stippen op een bord. We wisten niet hoe het eindresultaat zou worden. Het was een welkome afleiding van wat achteraf pas het begin van de pandemie zou zijn en heerlijk om elke week lekker aan het stippen te zijn. Dit was het eindresultaat:
We zijn een jaar verder en Nienke organiseert weer een dot along, dit maal de Dots of Freedom. Het eerste deel komt uit op Bevrijdingsdag, hoe toepasselijk, en voor elke deelnemer doneert Stipstijl 1 euro aan Amnesty International.
afbeelding van Stipstijl.nl
Dit maal kan je kiezen voor de light versie (op een bord) of voor de full version, een vaas. Ik ga voor de laatste, een vervolgworkshop stond altijd nog op mijn verlanglijstje en deze vorm zal een uitdaging zijn.
afbeelding van Stipstijl.nl
Ik ben heel benieuwd wat er de komende weken gaat gebeuren en wat het eindresultaat zal zijn. Stippen is in ieder geval heerlijk zen, leuk om de materialen er weer eens bij te pakken. Het is al weer 10 maanden geleden dat ik voor het laatst gestipt heb.
 

Reacties

 1. En dat doe je zomaar even? Goed gelukt!!

  Ik krijg bij een kennisje een workshop, die kan dat ook zo goed! Maar we wachten even in verband met corona. Krijg einde Mei mij 2de prik!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet zo maar even hoor! Ik heb in 2018 een workshop gevolgd bij Nienke van Stipstijl en heb haar boeken ook. Verder is het een kwestie naar kijken welke kleuren en patronen je mooi vindt en gewoon proberen. En als een stip niet goed gaat, kan je m makkelijk weghalen met een wattenstaafje! Ik ben heel benieuwd naar wat er nu gaat komen en zo'n groot voorwerp als een vaas heb ik ook nog nooit gedaan.

   Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!